Cherry Mână Plăcinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcintele de mână cu cireșe. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Mână Plăcinte, Cherry Mână Plăcinte, și Cherry Mână Plăcinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți aluatul: pulsați făina, zahărul granulat, praful de copt și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și scurtarea și pulsul până când amestecul arată ca o masă grosieră.
Stropiți în 6 linguri de apă cu gheață și pulsați până când aluatul începe să se adune.
Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic și frământați ușor pentru a reuni. Formați-vă într-un disc, înfășurați folia de plastic și refrigerați până când este fermă, aproximativ 1 oră.
Combinați cireșele, zahărul granulat, scorțișoara și sarea într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand ciresele sunt suculente si zaharul se dizolva, aproximativ 5 minute. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, încă 5 minute. Lingurați aproximativ 2 linguri de suc într-un castron mic; amestecați amidonul de porumb până se dizolvă.
Turnați amestecul de amidon de porumb în cratiță și continuați să fierbeți, amestecând, până când este foarte gros, încă 6 până la 8 minute.
Se transferă într-un bol, se amestecă sucul de lămâie și se lasă să se răcească.
Împărțiți aluatul în 8 bucăți și rotiți fiecare într-o bilă. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți fiecare bilă într-o rundă de 6 1/2 inci, folosind cât mai puțină făină. Stivați rundele între bucăți de hârtie pergament și refrigerați până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute.
Scoateți aluatul din frigider și lăsați să stea 5 minute.
Așezați 2 linguri de umplutură de cireșe în centrul fiecărei runde, apoi pliați în jumătate pentru a închide și sertiza marginile pentru a sigila.
Încălziți 1 inch de ulei vegetal într-o tigaie adâncă până când un termometru prăjit înregistrează 360 de grade F. prăjiți plăcintele în 2 loturi, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un suport pentru a se răci. Praf cu zahăr de cofetărie.
Fotografie de Andrew Purcell