Cherry Cobbler I
Cherry Cobbler i este o rețetă sudică care servește 8. Acest desert are 219 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 15%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cires Cizmar, Cires Cizmar, și Cires Cizmar.
Instrucțiuni
Se amestecă 3/4 cană zahăr, unt sau margarină, făină, sare, praf de copt și lapte împreună.
Așezați cireșele în fundul unei tigaie pătrate de 9 inci.
Întindeți aluatul peste cireșe.
Într-un castron mic, combinați 1 cană de zahăr și amidon de porumb. Se amestecă în apă clocotită.
Se toarnă amestecul peste aluat.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS