Cherry Cheesecake Baruri
Această rețetă servește 30 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 162 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, cremă de brânză, ovăz cu gătit rapid și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cherry Cheesecake Baruri, Cherry Cheesecake Baruri, și Cherry Streusel Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de 13 x 9 inci cu folie de aluminiu. Ungeți ușor folia.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se sfărâmă. Rezervați 1 cană amestec de firimituri. Apăsați amestecul rămas în fundul tăvii pregătite.
Coaceți la 350 timp de 15 minute.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric 1 minut sau până devine pufos. Adăugați treptat lapte condensat și extract de migdale, bătând până se omogenizează.
Se întinde peste crustă și se acoperă cu umplutură de fructe.
Se presară cu 1 cană rezervată amestec de firimituri.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un suport de sârmă. Ridicați cheesecake-ul din tigaie folosind folie.
Tăiați în bare și răciți.