Cherry-Berry Limonadă Pops

Cherry-Berry Limonadă Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați limonada cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cireșe maraschino fără tulpini, zahăr, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ușor Berry Limonadă Gheață Pops, Cherry Lemonade Pops, și Pop-Uri De Cireșe De Fructe De Pădure Congelate.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 5 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă amestecul de fructe printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-un ulcior, aruncând solidele. Se amestecă 2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se toarnă limonada de cireșe-fructe de pădure uniform în matrițe pop din plastic de 14 (14 uncii). Introduceți bețișoare de plastic și înghețați 4 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LimonadăLimonadă
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista