Cherry-balsamic Cornish găină cu orez

Cherry-balsamic Cornish găină cu orez
Cherry-balsamic Cornish găină cu orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 63G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 964 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de apă, migdale tăiate, găină de vânat din cornish și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cireșele uscate, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini, Găini Cornish învelite cu slănină cu glazură balsamică de zmeură, și Găini Cornish Cu Sos De Cireșe De Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați și aruncați gâtul și măruntaiele de la găina de vânat. Cu foarfece de bucătărie, tăiați găina de vânat în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
3
Într-un vas de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri), combinați orezul cu condimentele din pachet, cireșe, migdale și apă; se amestecă bine. Se acoperă cu jumătăți de găină de vânat, cu pielea în sus; se presară cu amestec de usturoi-piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
CireșeCireșe
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
PiperPiper
ApăApă
Carne De VânatCarne De Vânat
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4
Într-un castron mic, combinați conservele și oțetul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Periați aproximativ jumătate din amestec peste jumătățile de găină de vânat. Acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Coaceți acoperit la 191°.timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Descoperiți vasul de copt; periați jumătățile de găină cu amestecul de conserve rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Carne De VânatCarne De Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți descoperit încă 25 până la 30 de minute sau până când găina de vânat este fragedă cu furculița și sucurile curg limpede, iar orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VânatCarne De Vânat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista