Chermoula-macrou marinat

Chermoula-macrou marinat
Chermoula-macrou marinat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 7,59 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 97G de proteine, 72g de grăsime, și un total de 1116 calorii. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, până la tine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Chermoula, Chermoula, și Sos Chermoula.

Instrucțiuni

1
Puneți ingredientele pentru umplutură împreună folosind un pistil și mortar. Faceți 3 incizii diagonale de-a lungul ambelor părți ale fiecărui macrou, apoi împingeți umplutura. Se răcește până la 2 ore înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacrouMacrou
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pentru chermoula, puneți usturoiul, condimentele, sucul de lămâie, coriandrul și un vârf de sare de mare într-un blender. Stropiți încet în uleiul de măsline, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Ungeți macroul cu puțin ulei de măsline pe ambele părți, apoi așezați-l pe o plită fierbinte sau o tigaie și căutați timp de 2 minute pe fiecare parte. Transferați cu grijă într-o tavă de cuptor și coaceți timp de aproximativ 10 minute sau până când macroul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
MacrouMacrou
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Stropiți cu o parte din chermoula și serviți cu cuscusul de morcov, măsline și lămâie (rețetă, mai jos), pene de lămâie și chermoula rămasă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier

Macrou funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Sparkling rossimbruculși Viognier. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista