Chemnitzer Coq au Vin
Chemnitzer Coq au Vin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână vin, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Rețete similare sunt Coq au Riesling paste.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit / 180 de grade Celsius.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii tăiați și ceapa. Odată ce morcovii și ceapa s-au rumenit frumos, scoateți-le din tigaie.
Adăugați puțin ulei și adăugați usturoiul și ciupercile.
Când ciupercile sunt gata, adăugați-le cu morcovii și ceapa.
Rumeniti ambele parti ale pulpelor de pui in tigaie.
Scoateți pulpele de pui și puneți-le într-o farfurie.
Acum adăugați vinul roșu în tigaie.
Lăsați să fiarbă câteva minute.
Puneți morcovii, ceapa și ciupercile în caserola din jurul pulpelor de pui.
Coaceți la cuptor aproximativ o oră.
Când puiul este aproape gata, amestecați untul și făina pentru a face o pastă. 1
Scoateți caserola din cuptor și puneți puiul pe farfuriile de servire.
Amestecați untul și pasta de făină în sos (care este încă în caserolă) puțin câte puțin pentru a-l îngroșa. 1
Puneți ciupercile și morcovii pe farfuriile de servire. Poftă bună!