Chelo Kebab

Chelo Kebab
Chelo Kebab este un fără gluten felul principal. O porție conține 427 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de roșii de struguri, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Kebab Massalam, Halloumi Kebab, și Adana Kebab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti kebab-urile, puneți ceapa și usturoiul în robotul de bucătărie; procesați 2 până la 3 minute sau până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Combinați amestecul de ceapă piure, sucul de lămâie, 3 linguri de ulei, 1/4 linguriță de sare și piper într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Adauga miel; sigiliu și marinat în frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare sau broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți mielul din pungă; aruncați marinada. Filetați mielul pe frigarui metalice de 6 (10 inci); filetați roșiile pe frigarui metalice de 2 sau 3 (10 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
6
Așezați frigarui pe grătar sau pe tigaia pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; gătiți roșiile 4 până la 5 minute și mielul 10 până la 12 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pentru a pregăti chelo, puneți orezul într-o sită fină; clătiți 1 până la 2 minute cu apă caldă curentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Scurgere. Aduceți 6 căni de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o tigaie mare, grea, antiaderentă, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați orez; se fierbe, neacoperit, 5 până la 7 minute, amestecând ocazional. (Orezul va fi ușor crocant.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Scurgeți orezul printr-o sită într-un castron, rezervând orezul și lichidul de gătit. Clătiți orezul cu apă caldă curentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Combinați 2 linguri de lichid de gătit cu orez rezervat, 2 linguri de unt topit, 1 lingură de ulei și șofran în tigaie antiaderentă; se pune la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați o treime din orez, amestecând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Se întinde uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Adăugați orezul rămas (nu amestecați), răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
15
Stropiți cu restul de 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Așezați un prosop curat peste orez, prosop pliabil pentru a se potrivi în perimetrul tigaiei. Acoperiți tigaia cu capac. Gatiti la foc mare 3-4 minute sau pana cand orezul incepe sa se rumeneasca pe fund. Reduceți căldura la minim și gătiți 20 de minute sau până când orezul este fraged și se formează un strat crocant și rumenit pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Scoateți capacul și prosopul; răsturnați orezul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
18
Puneți aproximativ 1/2 cană de orez pe fiecare din cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
19
Scoateți roșiile din frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
20
Așezați o frigăruie de miel și 3 roșii pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
21
Combinați ceapa verde, menta și coriandru; presărați 1 lingură peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
22
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista