Cheie Lime Cheesecake I
Cheie Lime Cheesecake i este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 562 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, amidon de porumb, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute.
Instrucțiuni
Combinați firimiturile de biscuiți sau biscuiți graham cu unt sau margarină. Apăsați în partea inferioară și parțial în sus a tăvii cu arc de 9 inch. La frigider.
Într-un castron mare, bateți cu un mixer electric crema de brânză, zahărul, coaja de tei și amidonul de porumb până când sunt netede și pufoase. Bateți ouăle pe rând, amestecând doar până se omogenizează.
Adăugați sucul de lămâie cheie cu mixerul la scăzut. Finalizați amestecarea manuală. Nu peste bate, sau tort se va sparge în timpul coacerii.
Se toarnă aluatul în crusta pregătită.
Coaceți la 300 de grade F (150 de grade C) timp de 55 până la 65 de minute sau până când este setat. Pentru a minimiza crăparea, așezați o tigaie superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior în timpul coacerii.
Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să stea în cuptor 30 de minute cu ușa deschisă de cel puțin 4 inci.
Scoateți din cuptor. Puneți la frigider tortul peste noapte și până la trei zile.