Chefal roșu învelit în hârtie
Chefalul roșu învelit în hârtie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 536 calorii, 44G de proteine, și 38g de grăsime pe porție. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pene de lămâie, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Chefal roșu învelit în hârtie, Somon Aniversar Învelit În Hârtie, și Pandan Hârtie Învelite Prăjituri sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Echipament Special: hârtie pergament
Așezați peștele într-un singur strat în vasul de copt sau într-o caserolă nereactivă. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, usturoiul, 1/4 cană de ulei de măsline, frunzele de dafin și piperul și bateți pentru a emulsiona.
Se toarnă marinada peste pește. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore, întorcând peștele o dată.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați 4 foi de hârtie pergament suficient de mari pentru a ține un singur pește cu o marjă de câțiva centimetri atunci când este pliat în jumătate. Îndoiți fiecare transversal în jumătate pentru a marca centrul, apoi desfășurați.
Periați fiecare foaie cu 1 lingură de ulei de măsline rămas.
Scoateți peștele din marinată și așezați 1 pe 1 parte a fiecărei bucăți de hârtie. Se condimentează cu sare și piper și se presară cu măsline. Îndoiți hârtia pentru a închide peștele și apoi pliați marginile peste tot, făcând un cuplu sau o triplă pliere pentru a sigila.
Așezați pachetele pe 1 sau 2 foi de copt și coaceți timp de 10 minute sau până se umflă.
Transferați pe farfurii de servire. Tăiați partea superioară a fiecărui pachet cu un cuțit ascuțit și serviți imediat, cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.