Chef John ' s Penne cu sos de vodcă
Penne Chef John cu sos de vodca ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 531 calorii. Dacă aveți la îndemână sos marinara, frișcă grea, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 41%. Încercați Sosul alb al bucătarului John, Sos Chimichurri Chef John, și Penne Cu Sos De Vodcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti și amestecați slănina și crenguța de rozmarin cu ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu, până când slănina își face grăsimea, dar nu este crocantă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă vodka în tigaie, în picioare pentru a evita orice apariție. Ridicați căldura la mare și continuați să gătiți până când vodca se reduce la aproximativ 2 linguri.
Se toarnă smântână grea în tigaie, se amestecă scurt și se adaugă piper negru; aduceți sosul la fiert. Reduceți căldura la mediu; gătiți și amestecați până când sosul s-a redus Ușor, 3 până la 4 minute.
Se amestecă sosul marinara și apa în amestecul de smântână și se aduce la foc mic. Reduceți căldura și fierbeți sosul 20 până la 25 de minute pentru a amesteca aromele.
Umpleți o oală mare cu apă sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă penne și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar inca masticabile, aproximativ 10 minute; scurgeți și reveniți la oală.
Se toarnă sosul peste penne și se amestecă pentru a se combina. Opriți focul, acoperiți oala cu un capac și lăsați să stea 5 minute pentru ca pastele să absoarbă sosul.
Se servește presărat cu parmezan.