Chef John 's Fisherman' s Pie
Chef John 's Fisherman' s Pie este un pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, suc de lămâie, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Chef John 's Shepherd' s Pie, Lasagna lui Chef John, și Salata Waldorf a bucătarului John.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare cu apă sărată și la fierbere; adăugați cartofi roșii în apă clocotită și gătiți până la foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Se scurge bine. Mash în 3 linguri de unt până când se combină bine. Condimentează cu nucșoară, sare, piper negru și piper cayenne după gust. Mash 1/2 cana de lapte în amestec de cartofi pana se omogenizeaza.
Stropiți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, adăugați spanac și condimentați cu un vârf mare de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand spanacul s-a ofilit, aproximativ 1 minut.
Transferați într-un castron căptușit cu prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Încălziți 3 linguri de unt și făină într-o cratiță la foc mediu; amestecați amestecul într-o pastă netedă. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul are un miros de Nuci si este usor rumenit, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoiul tocat; bateți până la parfum, 10 până la 20 de secunde.
Bateți 1 cană de lapte rece în amestecul de făină; gatiti pana se ingroasa.
Bateți restul de 1 cană de lapte și coaja de lămâie. Aduceți sosul alb la foc mic, amestecând constant; condimentează cu sare. Întoarceți căldura la foarte scăzut și păstrați sosul cald.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o farfurie de caserolă de 8x12 inci cu 1 lingură de unt.
Condimentează tigaia cu unt cu sare, piper negru și piper cayenne.
Așezați fileurile de cod dezosate în tigaie într-un singur strat. Condimentați vârfurile fileurilor cu mai multă sare, piper negru și piper cayenne.
Întindeți spanacul uniform peste pește și stropiți cu suc de lămâie. Spoon sos alb peste spanac; da caserola fel de mâncare mai multe robinete și shake-uri pentru a elimina bulele.
Aruncați piureul de cartofi aruncând linguri peste caserolă și întindeți-l ușor pentru a acoperi.
Așezați vasul pe o foaie de copt cu margini pentru a prinde scurgerile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la barbotare, aproximativ 40 de minute. Porniți broilerul cuptorului și fierbeți până când crusta de cartofi are un blat maro auriu, aproximativ 2 minute. Peștele ar trebui să se desprindă ușor.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Garnisiți cu un strop de arpagic.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.