Chef John ' s Caramel plăcintă cu mere
Chef John ' s Caramel Apple Pie este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 404 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Puiul caramel al bucătarului John, Milkshake-uri cu mere Caramel (o postare de invitat a profesorului-bucătar), și Chef John 's Shepherd' s Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Combinați untul, zahărul alb, zahărul brun, apa, scorțișoara și sarea într-o cratiță la foc mediu. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Întindeți jumătate din patiserie pentru a se potrivi cu o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Așezați crusta de jos în placa de plăcintă; se toarnă felii de mere.
Rulați crusta superioară într-un cerc de 10 inci.
Tăiați în benzi late de 8 (1 inch) cu un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie. Țeseți fâșiile de patiserie, pe rând, într-un model de zăbrele. Îndoiți capetele benzilor de zăbrele sub marginea crustei inferioare și sertizați pentru a sigila.
Se toarnă amestecul de unt-zahăr deasupra plăcintei, acoperind zăbrele și lăsând orice sos rămas să stropească prin crustă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350 de grade F (175 de grade C) și coaceți până când crusta devine maro aurie, caramelul de pe crusta superioară este setat, iar umplutura de mere clocotește, încă 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească complet înainte de feliere.