Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 9621 calorii, 392G de proteine, și 783g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 69,92 USD pe porție. Dacă aveți cireșe, friptură de coaste de vită în picioare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireș-Cabernet, Schimb De Vacanță / Prime Rib Chili, și Cherry Cabernet Brownies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați rozmarinul, usturoiul și uleiul de măsline într-un bol. Frecați friptura de coaste în picioare cu amestec și condimentați din belșug cu sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Prim Rib
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți o tigaie din fontă de 11 inci la foc mediu-mare până când tigaia este foarte fierbinte. Friptură de coaste în picioare maro pe toate părțile în tigaia fierbinte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți carnea din tigaie. Gătiti și amestecați morcovii, țelina și ceapa în tigaia fierbinte până se rumenesc ușor; amestecați bulionul de vită în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Puneți friptura deasupra legumelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Prăjiți carnea în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în mijloc citește 120 grade F (49 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați friptura din tigaie într-un platou de servire, păstrând picăturile de tigaie și legumele; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, combinați vinul roșu cu cireșele uscate într-o cratiță la foc mediu; aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe până când cireșele au absorbit tot vinul, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Topiți untul într-o cratiță separată la foc mediu și bateți făina în unt fierbinte pentru a face o pastă. Se strecoară sucurile de tigaie rezervate în cireșe folosind o strecurătoare cu plasă fină. Aduceți sosul de cireșe cu sucuri de tigaie la fiert. Se amestecă pasta de făină în sos, se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate