Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate

Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 9621 calorii, 392G de proteine, și 783g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 69,92 USD pe porție. Dacă aveți cireșe, friptură de coaste de vită în picioare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireș-Cabernet, Schimb De Vacanță / Prime Rib Chili, și Cherry Cabernet Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Amestecați rozmarinul, usturoiul și uleiul de măsline într-un bol. Frecați friptura de coaste în picioare cu amestec și condimentați din belșug cu sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Prim RibPrim Rib
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți o tigaie din fontă de 11 inci la foc mediu-mare până când tigaia este foarte fierbinte. Friptură de coaste în picioare maro pe toate părțile în tigaia fierbinte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți carnea din tigaie. Gătiti și amestecați morcovii, țelina și ceapa în tigaia fierbinte până se rumenesc ușor; amestecați bulionul de vită în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți friptura deasupra legumelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Prăjiți carnea în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în mijloc citește 120 grade F (49 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați friptura din tigaie într-un platou de servire, păstrând picăturile de tigaie și legumele; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, combinați vinul roșu cu cireșele uscate într-o cratiță la foc mediu; aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe până când cireșele au absorbit tot vinul, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Topiți untul într-o cratiță separată la foc mediu și bateți făina în unt fierbinte pentru a face o pastă. Se strecoară sucurile de tigaie rezervate în cireșe folosind o strecurătoare cu plasă fină. Aduceți sosul de cireșe cu sucuri de tigaie la fiert. Se amestecă pasta de făină în sos, se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista