Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate

Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chef James Holiday Prime Rib cu Cabernet și sos de cireșe uscate. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și דל פחמימות,ă are 9621 calorii, 392G de proteine, și 783g de grăsime per portie. Această rețetă servește 1 și costă 69,92 USD pe porție. Dacă aveți cireșe, friptură de coaste de vită în picioare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 66%. Încercați Carne de vânat cu crustă de sare de rozmarin cu sos de cireș-Cabernet, Schimb De Vacanță / Prime Rib Chili, și Cherry Cabernet Brownies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați rozmarinul, usturoiul și uleiul de măsline într-un bol. Frecați friptura de coaste în picioare cu amestec și condimentați din belșug cu sare kosher și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prim RibPrim Rib
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți o tigaie din fontă de 11 inci la foc mediu-mare până când tigaia este foarte fierbinte. Friptură de coaste în picioare maro pe toate părțile în tigaia fierbinte, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prim RibPrim Rib
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți carnea din tigaie. Gătiti și amestecați morcovii, țelina și ceapa în tigaia fierbinte până se rumenesc ușor; amestecați bulionul de vită în legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Puneți friptura deasupra legumelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Prăjiți carnea în cuptorul preîncălzit până când un termometru de carne citit instantaneu introdus în mijloc citește 120 grade F (49 grade C), aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați friptura din tigaie într-un platou de servire, păstrând picăturile de tigaie și legumele; lăsați să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, combinați vinul roșu cu cireșele uscate într-o cratiță la foc mediu; aduceți la fierbere și reduceți focul la minim. Se fierbe până când cireșele au absorbit tot vinul, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Topiți untul într-o cratiță separată la foc mediu și bateți făina în unt fierbinte pentru a face o pastă. Se strecoară sucurile de tigaie rezervate în cireșe folosind o strecurătoare cu plasă fină. Aduceți sosul de cireșe cu sucuri de tigaie la fiert. Se amestecă pasta de făină în sos, se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează sosul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții1
Scor De Sănătate70
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista