Cheesy Tortilla Lasagna
Reteta Cheesy Tortilla Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 471 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, sos enchilada, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Pui Cu Brânză-Tortilla, Tortilla Lasagna, și Tortilla Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 13x9-inch (3-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. În castron mediu, combinați roșiile, dovleceii, ceapa și fasolea; se amestecă bine. Rezervați 1/3 cană sos enchilada; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, combinați sosul enchilada rămas și smântâna; se amestecă bine.
Lingura 2 linguri enchilada amestec sos în partea de jos a vasului de copt pulverizat. Aranjați 8 bucăți de tortilla peste sos, suprapunându-se după cum este necesar. Puneți jumătate din amestecul de legume-fasole peste tortilla; se presară cu 2/3 cană de brânză. Puneți jumătate din amestecul de sos rămas peste brânză. Repetați straturile, rezervând 2/3 cană de brânză pentru blat. Se acoperă cu 1/3 cană rezervată sos enchilada. Acoperiți cu folie.
Se coace la 375 buc. F. timp de 30 până la 35 de minute sau până se încălzește bine. Descoperi; se presară cu brânză rezervată de 2/3 cană.
Coaceți, neacoperit, încă 5 minute sau până când brânza este topită.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.