Nevoie de o curs principal fără gluten? Coacerea mexicană cu straturi de brânză ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 609 calorii, 33g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,77 USD pe porție. Cap la magazin și ridica sare, piper jack brânză, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cheesy Mexican Porumb Coace, Stratificat Mexican Dip, și Stratificat Mexican Dip.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți cârnați și carne de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând des, până când sunt fierte bine; scurgere. Se amestecă fasolea, roșiile tăiate cubulețe, usturoiul praf, chimenul, sarea și piperul. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
140 G Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
În cratița de 2 litri, amestecați supele și sosul enchilada. Gatiti la foc mediu 3 minute, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Enchilada
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Puneți o treime din sos în vasul de copt; se acoperă cu 3 tortilla. Puneți jumătate din amestecul de carne peste tortilla; acoperiți cu încă o treime din sos și 1 cană de brânză Cheddar. Se acoperă cu 3 tortilla. Repetați straturile cu amestecul de carne rămas, sosul, brânza Cheddar și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se presară cu 1 cană de brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
6
Acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Coaceți 20 de minute. Descoperi; se presara cu restul de 1 cană de brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Coaceți cu 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu roșii, ceapă, avocado și păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.