Cheesy Stratificat Mexican Coace

Cheesy Stratificat Mexican Coace
Cheesy stratificat Mexican coace este un fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 586 calorii, 32g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți brânză pepper jack, cârnați de porc picant în vrac, tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cheesy Stratificat Mexican Coace, Cheesy Mexican Porumb Coace, și Stratificat Mexican Dip.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți cârnați și carne de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând des, până când sunt fierte bine; scurgere. Se amestecă fasolea, roșiile tăiate cubulețe, usturoiul praf, chimenul, sarea și piperul. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
TomateTomate
CârnațiCârnați
FasoleFasole
ChimenChimen
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
În cratița de 2 litri, amestecați supele și sosul enchilada. Gatiti la foc mediu 3 minute, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Puneți o treime din sos în vasul de copt; se acoperă cu 3 tortilla. Puneți jumătate din amestecul de carne peste tortilla; acoperiți cu încă o treime din sos și 1 cană de brânză Cheddar. Se acoperă cu 3 tortilla. Repetați straturile cu amestecul de carne rămas, sosul, brânza Cheddar și tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se presară cu 1 cană de brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
6
Acoperiți ușor cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți 20 de minute. Descoperi; se presara cu restul de 1 cană de brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți cu 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Se acoperă cu roșii, ceapă, avocado și păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
CeapăCeapă
TomateTomate
10
Se ornează cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista