Cheesy porci în pături
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați porcii Brânzoși în pături. Această rețetă face 22 de porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Dacă aveți rulouri de cină crescent, brânză cu coarde de mozzarella polly-o, carnaciori oscar mayer și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesy porci în pături, Porci în pături, și Porci În Pături pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 191°.
Tăiați buzunarul longitudinal în fiecare wiener până la 1/2 inch de capete. Trageți fiecare băț de brânză în 4 benzi lungi; introduceți 3 benzi în buzunar în fiecare wiener.
Separați aluatul de semilună în 8 triunghiuri; înfășurați 1 triunghi în jurul fiecărui cârnat.
Așezați, brânză-laturile în sus, pe foaia de copt.
Coaceți 12 min. sau până se rumenesc.