Cheesy, Hammy Euro Speciale

Cheesy, Hammy Euro Speciale
Cheesy, Hammy Euro Special ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 298 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, ou, brioșă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Dr Oz Euro Nuci Smoothie Shake, Mr. and Mrs. Fruitcakes de la Mausulmercroid s, și Hammy Down.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătatea inferioară a brioșei englezești pe placa inferioară a producătorului de sandvișuri fierbinți; deasupra cu brânză fontina și prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Brânză FontinaBrânză Fontina
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
2
Combinați oregano proaspăt tocat și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se toarnă amestecul de ouă pe placa de gătit a ouălor; se presară cu piper. Se acoperă cu alte jumătăți de brioșă. Închideți sandwich maker; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
4
Scoateți conform instrucțiunilor.

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista