Cheesy Chile și coacerea ouălor
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cheesy Chile și coacerea ouălor ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 12. O porție conține 317 calorii, 16g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați cartofi o ' Brien, old El chiles, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Chile Cu Brânză, Cheesy Chile Straturi, și Cheesy Chile Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când nu mai este roz; scurgere.
Într-un castron mare, amestecați cârnați, cartofi, ardei iute și 1 cană de brânză. Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Într-un castron mare, bateți ouăle, amestecați Bisquick, laptele, smântâna și sarea cu furculița sau sârmă până se amestecă.
Se toarnă peste amestecul de cartofi.
Coaceți 35 până la 45 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat.
Se presară cu chipsuri zdrobite și 1 cană de brânză rămasă.
Coaceți aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare paie palidă reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. Fermecător și rotund în gură, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care evidențiază bulele sale fine.Un aperitiv răcoritor, această Cava se căsătorește bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.