Cheesecakes Cu Brânză De Capră
Această rețetă face 6 porții cu 432 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Dacă $2.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., brânzeturile de brânză de capră ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de ouă, cremă de brânză, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Mini cheesecakes cu brânză de capră cu dovleac, Cheesecakes cu brânză de capră cu fructe de pădure de vară, și cheesecakes cu brânză de capră portocalie + sirop de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați 2 linguri de fistic în robotul de bucătărie doar până se toacă mărunt.
Adăugați 1/2 cană de pesmet graham cracker și 3 linguri de unt topit; pulsează până se omogenizează bine. Se amestecă uniform amestecul în 12 căni de tigaie pentru brioșe ușor unse; apăsați ferm pe fund.
Coaceți la 325 timp de 5 minute.
Lăsați să se răcească pe grătar.
Bateți crema de brânză înmuiată și brânza de capră la viteză medie cu un mixer cu suport greu până la omogenizare; adăugați treptat miere, bătând până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Se amestecă coaja de lime și sucul; se toarnă aluatul uniform în tigaia de briose pregătită.
Așezați tigaia pentru brioșe într-o tigaie pentru pui de mică adâncime.
Adăugați apă fierbinte în tigaia broiler la o adâncime de 1/2 inch (la jumătatea drumului până la cupele de briose).
Coaceți la 300 timp de 20 până la 25 de minute sau până când este ușor ferm în centru. Scoateți cu grijă din cuptor și lăsați să stea în baie de apă timp de 10 minute.
Scoateți tigaia pentru brioșe din Baia de apă în grătar și lăsați-o să se răcească complet. Acoperiți și răciți 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de servire. Rulați un cuțit în jurul marginilor pentru a îndepărta brânzeturile din tigaie.
Notă: pentru a împiedica amestecul de firimituri să ajungă pe mâini, acoperiți degetele cu folie de plastic atunci când apăsați amestecul în cupele de briose. Dacă aveți una, o tampă de tartă funcționează bine și pentru asta.