Cheesecake ușor și aerisit
Cheesecake-ul ușor și aerisit necesită aproximativ 6 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 422 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.21 pe portie. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cremă de brânză, smântână, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cheesecake de cireșe ușoare și aerisite, Cum Sa Faci Lumina, Aerisit Pavlova, și Cheesecake Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Înfășurați exteriorul unei tigaie cu formă de arc de 8 inci cu folie de aluminiu, apoi pulverizați interiorul cu spray de gătit.
Întindeți firimiturile de napolitane de vanilie pe fundul și părțile laterale ale tigaiei, apăsând ferm pentru a adera.
Crema împreună gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare. Se amestecă crema de brânză, smântâna și extractul de vanilie până se omogenizează. Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal.
Adăugați crema de tartru, continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma.
Folosiți o spatulă de cauciuc sau un tel de sârmă pentru a plia 1/3 din albușurile de ou în amestecul de cremă de brânză . Treceți ușor spatula prin centrul bolului, apoi în jurul părților laterale ale bolului, repetând până când este complet încorporat.
Adăugați albușurile de ou rămase, plierea doar până la încorporare.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită cu formă de arc. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați tigaia cu formă de arc pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe raftul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale vasului de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 50 de minute. Cheesecake-ul este gata atunci când marginile s-au umflat frumos și suprafața cheesecake-ului este fermă, cu excepția unui mic loc în centru care se va jiggle atunci când tigaia este agitată ușor. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se odihnească în cuptor timp de 1 oră înainte de a fi introdus în frigider și răciți 4 ore până peste noapte.