Cheesecake Royal Raspberry
Royal Raspberry Cheesecake durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,29 USD per porție, obțineți un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 27 g de grăsimi și un total de 393 de calorii. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Dacă aveți sare, extract de vanilie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 16%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Royal Raspberry Bars, Royal Raspberry Cake și Royal Cheesecake marmorat.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, zahărul și coaja de lămâie.
Tăiați în unt până când amestecul devine sfărâmicios. Se amestecă gălbenușul de ou și vanilia. Pat 1/2 din amestec pe fundul unui 9-in uns. tigaie arcuită cu părțile îndepărtate.
Coaceți la 400° timp de 7 minute sau până devin aurii. Se răcește complet pe un grătar. Atașați părțile laterale ale tăvii și ungeți părțile laterale. Tamponează aluatul rămas cu 1-1/2 inch în sus pe părțile laterale și apasă pe crusta de jos de-a lungul părților laterale ale tavii. Pus deoparte.
Pentru umplutură, într-un castron mare, bate crema de brânză, coaja de lămâie și vanilia până se omogenizează.
Combinați zahărul, făina și sarea; se adauga la amestecul de crema de branza, batand pana se omogenizeaza.
Adăugați ouăle și gălbenușul; bate la viteza mica doar pana se omogenizeaza. Se amestecă laptele.
Așezați tava pe o foaie de copt.
Coaceți la 375° timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește tava pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește încă 1 oră. Dați la frigider peste noapte.
Pentru sos, combinați amidonul de porumb și zmeura zdrobită într-o cratiță până se omogenizează. Se amestecă jeleul. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se strecoară pentru a îndepărta semințele de fructe de pădure. Aruncați semințele. Sos rece; da la frigider pana la servire. Chiar înainte de servire, îndepărtați părțile laterale ale tigaii.
Tăiați cheesecake în felii; se orneaza cu sos si fructe de padure proaspete. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes
Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut]()
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.