Cheesecake portocaliu cu sos de zmeură
Această rețetă servește 16 și costă 1,15 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 377 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, prăjituri cu napolitane de ciocolată, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu floare de portocal cu sos de zmeură și rodie, Cheesecake cu sos de zmeură, și Cheesecake portocaliu cu sos de Caramel-portocale.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. În castron mediu, se amestecă ingredientele crusta; apăsați în partea de jos și 2 inci în sus partea de unsoare 9-inch springform pan.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Bateți treptat în 1 1/3 căni de zahăr până când vasul este neted, răzuind ocazional. La viteză mică, bateți ouăle, pe rând, doar până se amestecă.
Adauga lichior si coaja de portocala; bate la viteza medie 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă umplutura în crustă.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până aproape gata. Se răcește complet, aproximativ 2 ore și 30 de minute. Refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.
În robotul de bucătărie sau blender, procesați zmeura cu sirop până se omogenizează. Dacă doriți, strecurați pentru a îndepărta semințele. În cratița de 1 litru, amestecați 3 linguri de zahăr și amidonul de porumb. Se amestecă piureul de zmeură. Se fierbe la foc mediu, amestecand constant, până când amestecul fierbe si se ingroasa. Se răcește la temperatura camerei.
Scoateți cu grijă partea de tigaie; se lasă cheesecake pe tava de jos.
Serveste cheesecake cu sos. Se păstrează în frigider.