Cheesecake Perfect De Fiecare Dată
Cheesecake Perfect de fiecare dată este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 549 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 ore și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cheesecake Perfect, și Cheesecake Perfect pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Bateți împreună biscuiții graham zdrobiți, 1 linguriță de zahăr, scorțișoară și nuci. Se amestecă untul. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor; lăsați crusta să se răcească.
Bateți crema de brânză cu ouăle pe mediu-scăzut cu un mixer electric până se omogenizează. Bateți în 1 cană zahăr și vanilie. Îndoiți smântâna doar până se amestecă. Nu amestecați prea mult; ovemixarea face ca cheesecake-ul să se crape.
Se toarnă în crusta răcită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Opriți cuptorul. Când cheesecake-ul a ajuns la temperatura camerei, se răcește la frigider timp de 8 ore înainte de servire.