Cheesecake Mascarpone Cu Afine
Cheesecake mascarpone cu afine este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 393 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, extract de vanillan, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cheesecake Mascarpone Cu Afine, Cheesecake mascarpone cu afine cu crustă Amaretti, și Înghețată cu cheesecake cu afine: 10 pași simpli către perfecțiunea fără zahăr și Gluten: Partea 3, Cheesecake cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și poziționați un suport în mijloc. Ungeți o tigaie rotundă de 9 pe 2 inci sau o tigaie cu arc de 9 inci și praf cu zahăr, înclinând tigaia pentru a acoperi și aruncând orice exces.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie, bateți mascarpone, cremă de brânză, 3/4 cană zahăr, 1 linguriță de coajă de lămâie, suc de lămâie și vanilie până se omogenizează, aproximativ 2 minute, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Întoarceți mixerul la scăzut și adăugați făina, răzuind vasul pentru a vă asigura că este încorporat.
Se toarnă aluatul în tigaie.
Coaceți până când partea superioară a tortului devine maro auriu și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 35 până la 40 de minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaia sa pe un suport timp de 15 până la 20 de minute. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale cheesecake-ului. Dacă utilizați o tigaie pentru tort, inversați o farfurie de servire peste tigaie și reintroduceți cheesecake-ul pe farfurie. Dacă utilizați o tigaie cu arc, îndepărtați părțile laterale și așezați fundul pe o farfurie de servire.
Lăsați să se răcească complet.
Într-un castron mediu, amestecați afinele cu cele 2 linguri de zahăr și restul de 1 linguriță de coajă de lămâie. Dacă folosiți fructe de pădure proaspete, zdrobiți câteva cu spatele unei linguri pentru a încuraja formarea sucurilor. (Gustați fructele; dacă este prea tartă, adăugați încă o linguriță de zahăr.)
Când este gata de servit, pudrați cheesecake-ul cu zahărul cofetarilor, dacă îl folosiți, și lingurați afinele peste cheesecake.
Tăiați și serviți cu o păpușă de frișcă sau creme fraiche, dacă doriți.