Cheesecake Lemon Bars
Cheesecake Lemon Bars ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 56 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 20 g de grăsimi și un total de 266 de calorii . Vă este adus de Allrecipes. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Dacă aveți zahăr de cofetarie, coaja de lămâie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Frozen Key Lime Cheesecake Bats , Raspberry Cheesecake Bats By Mommie Cooks și Tequila Lime Cheesecake Bats .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor cu unt o tavă de copt de 9 x 13 inci.
Se amestecă 1 1/2 cană de făină și zahărul de cofetă într-un castron.
Tăiați untul rece cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați firimiturile în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale vasului de copt pregătit pentru a forma o crustă.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se rumenesc, 15 pana la 18 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați deoparte.
Se amestecă într-un castron 4 ouă, 1 1/2 cană de zahăr, 1 lingură de făină, coaja de lămâie și suc de lămâie.
Turnați amestecul de lămâie în crusta pregătită. Îndepărtați orice bule de pe suprafața umpluturii.
Se amestecă crema de brânză și 1 cană de zahăr într-un bol până se omogenizează bine.
Bateți 2 ouă, apoi întindeți peste amestecul de lămâie. Amestecuri se vor separa în timpul coacerii.
Coacem in cuptorul preincalzit pana se fixeaza umplutura, aproximativ 30 de minute.