Cheesecake Italian Cu Ricotta

Cheesecake Italian Cu Ricotta
Cheesecake Ricotta italiană ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 192 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Funcționează bine ca un desert mediteranean. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Cheesecake Italian Cu Ricotta, Cheesecake Italian (Ricotta), și Biscuiți Ricotta Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți două tigăi de plăcintă de 9 inci cu spray de gătit cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)1 1/2 Cană De înlocuitor De Zahăr (recomandat: Splenda)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți ouăle într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă brânza ricotta, vanilia, scorțișoara, zahărul, coaja și whisky-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin TortPrin Tort
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
WhiskyWhisky
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră până la 1 oră 15 minute, până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Se lasă să se răcească, apoi se dă la frigider până la rece.

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake în meniu? Încercați să împerecheați cu recolta târzie Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este McFadden Late Harvest Riesling. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
McFadden Recolta Târzie Riesling
McFadden Recolta Târzie Riesling
Recolta târzie și botrytis-binecuvântat, cum ar fi Chulkormulteau d ' Yquem, aceasta este o experiență sublimă. Caisul cu miere întâlnește plăcinta cu mere coapte într-un pahar. Pur și simplu, acesta este cel mai bun vin de desert pe care îl veți gusta, chiar și la prețul dublu, în timpul vieții.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista