Cheesecake German Autentic
Cheesecake-ul german autentic este o rețetă Europeană care servește 10. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 572 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, brânză de vaci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Covrigi Germani Autentici, Salată De Cartofi Germană Autentică, și Salată De Cartofi Germană Autentică.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți partea inferioară și la jumătatea părților laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci.
Se amestecă împreună zahărul, amidonul de porumb și făina și se lasă deoparte.
Combinați crema de brânză și brânza de vaci; bateți cu un mixer electric la viteză mare până când este neted și pufos. Bateți în untul înmuiat. Adăugați treptat amestecul de zahăr, bătând până se combină.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine și răzuind vasul după fiecare adăugare. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia și se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 1 oră și 10 minute. Opriți cuptorul și lăsați cheesecake-ul să se odihnească în cuptor cu ușa închisă timp de 2 ore.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Se răcește timp de 4 ore sau peste noapte.