Cheesecake German

Cheesecake German
Reteta Cheesecake German este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 263 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, smântână, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake German, Cheesecake German, și Cheesecake German La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Presărați firimiturile peste partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu arc. Într-un blender sau robot de bucătărie, piure de brânză de vaci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Într-un castron, bateți crema de brânză și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în suc de lămâie, vanilie, făină, smântână și brânză de vaci piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se coace la 325 de minute timp de 60-70 de minute. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte. Feliați cu un cuțit umed.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista