Cheesecake German
Reteta Cheesecake German este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 263 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 76 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, smântână, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cheesecake German, Cheesecake German, și Cheesecake German La Cuptor.
Instrucțiuni
Presărați firimiturile peste partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 10-in uns. tigaie cu arc. Într-un blender sau robot de bucătărie, piure de brânză de vaci; pus deoparte.
Într-un castron, bateți crema de brânză și zahărul.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în suc de lămâie, vanilie, făină, smântână și brânză de vaci piure.
Se coace la 325 de minute timp de 60-70 de minute. Se răcește pe o grătar timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte. Feliați cu un cuțit umed.