Cheesecake Foarte Cu Fructe De Pădure
Cheesecake Foarte Berry necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 668 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, unt, napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Cupcakes cu cheesecake Triple Berry preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de Cracker Graham, Berry Berry Cheesecake, și Cheesecake Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună firimiturile de napolitane de vanilie și untul. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 3/4 inch în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 8 inch. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați crema de brânză, 3/4 cană zahăr, făină și vanilie. Bateți cu un mixer electric la viteză mică până se omogenizează. Pune deoparte.
Așezați brânza de vaci într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de brânză cremă. Se amestecă 1/4 cană de coniac de cireșe. Bateți ouăle la viteză mică până când sunt combinate. Nu vrei să încorporezi prea mult aer în aluat.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se toarnă jumătate din amestecul de brânză în tigaia căptușită cu crustă.
Întindeți 1 cană de fructe deasupra. Se acoperă cu amestecul de brânză rămas și 1/2 cană de fructe.
Așezați într-o tigaie superficială în cuptorul preîncălzit.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute sau până când centrul pare aproape setat când este agitat. Se răcește pe o grătar timp de 15 minute. Slăbiți părțile laterale. Se răcește complet pe grătar. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până când sunt gata de servit.
Pentru topping, într-un castron mediu combinați restul de 2 căni de fructe, 1 lingură de coniac de cireșe și 1 lingură de zahăr. Acoperiți și răciți până la 2 ore. Pentru a servi, tăiați cheesecake-ul în pene. Completați fiecare porție cu topping de fructe.