Cheesecake fierbinte cu rom cu unt cu sos de zahăr brun-Rom

Cheesecake fierbinte cu rom cu unt cu sos de zahăr brun-Rom
O porție conține 474 calorii, 6g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă $1.17 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați rom, unt, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt, și Cheesecake Cu Zahăr Brun - Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați ferm în partea inferioară a tăvii cu arc de 9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 10 minute. Se răcește complet. Reduceți temperatura cuptorului la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În timp ce crusta se răcește, într-un castron mare, bateți toate ingredientele de umplere, cu excepția ouălor, cu un mixer electric la viteză medie de aproximativ 1 minut sau până la omogenizare. La viteză mică, bateți ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă peste crustă; blat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 minute sau până când marginea este setată și centrul este încă moale. Opriți cuptorul; lăsați ușa cuptorului deschisă aproximativ 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; se răcește în tigaie pe raftul de răcire, departe de curenți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Fără eliberarea sau îndepărtarea laterală a tigaiei, rulați cu atenție spatula metalică de-a lungul părții cheesecake-ului pentru a slăbi. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire. Acoperiți; continuați să refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
8
În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe 3 până la 4 minute, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
10
Pentru a servi, rulați spatula metalică de-a lungul părții cheesecake pentru a slăbi din nou; îndepărtați partea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
11
Se servește cu sos cald. Păstrați cheesecake-ul și sosul acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateExpert
Gata În15 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista