Cheesecake festiv cu blat de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 38 g de grăsimi și un total de 584 de calorii . Această rețetă servește 12. Pentru 1,68 USD per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, amidon de porumb, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Cu un scor de 30% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Nasi Minyak (orez festiv din Malaezia) , Crostini de radicchio și prosciutto sărați acoperiți cu Sapa dulce siropoasă și Salată de avocado și roșii acoperită cu creveți la grătar .
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și zahărul; se amestecă cu untul. Apăsați pe fundul unui 9-in uns. tigaie cu arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
1 Cup. Ceapă Tocată
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți la 325° timp de 6-8 minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
4
Într-un castron mare, bate crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Incorporați sucul și coaja de portocale, vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
7
Întoarceți tava pe tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți la 325° timp de 45-50 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 10 minute. Treceți cu grijă un cuțit pe marginea tigaii pentru a se slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Dați la frigider peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Într-o cratiță mare, combinați merișoarele, zahărul și apa. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Combina amidonul de porumb si sucul de portocale pana se omogenizeaza; se amestecă în amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
11
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei. Se amestecă nuci pecan. Se pune peste cheesecake. Dă la rece până se răcește.