Nevoie de o lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Cheesecake Dip ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2318 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de extract de migdale, căpșuni, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cheesecake Dip, S ' more Cheesecake Dip, și Peach Cheesecake Dip.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați smântâna, zahărul, laptele și extractul; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Zahăr
Lapte
3
Transferați într-un castron de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați căpșunile și firimiturile în boluri de servire separate. Înmuiați căpșunile în amestec de cheesecake, apoi în firimituri.
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ruinart Brut rosul. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele provin din podgoriile premiers crus. Strugurii din podgoriile estate din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) li se alătură struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C-Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune prime Crus.