Cheesecake De Vacanță
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 588 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați baghete, ardei grași prăjiți, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Vacanță, Cadouri De Cheesecake De Vacanță, și Cheesecake De Vacanță Festivă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pentru a face crostini, tăiați baghetele în felii groase de 1/4 inci. Folosind o perie de patiserie, periați feliile de baghetă cu ulei de măsline.
Așezați pe 2 foi de copt căptușite cu folie și coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 12 până la 15 minute. Rezervați 25 de felii de crostini pentru cheesecake. Răciți restul de crostini, apoi păstrați-l într-un recipient etanș până când este gata de servit.
Pentru a face crusta de cheesecake, puneți cele 25 de felii de crostini într-un robot de bucătărie și rulați mașina până când crostini sunt ca niște firimituri de pâine, aproximativ 1 minut.
Adăugați untul topit și pulsați de câteva ori pentru a combina. Apăsați firimiturile de pâine în fundul tigaiei cu cheesecake.
Coaceți până la aur, aproximativ 10 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Pentru a face cheesecake-ul, înfășurați exteriorul tăvii de cheesecake cu 2 straturi de folie grea.
Așezați ricotta, crema de brânză și brânza de capră într-un robot de bucătărie. Puls pentru a se amesteca.
Adăugați ouăle, zahărul și sarea și pulsați de câteva ori până când se amestecă bine. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ardeiul roșu, busuiocul și cimbrul.
Turnați amestecul de brânză în tigaia cu cheesecake.
Așezați tigaia cu cheesecake într-o tigaie de prăjire.
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake.
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu la margini și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (tortul va deveni ferm când este rece.)
Transferați tortul într-un suport de sârmă pentru a se răci timp de 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Pentru a servi, combinați gemul și apa fierbinte într-un castron mic și amestecați până când gemul este lichefiat.
Scoateți cheesecake-ul din tigaia cu formă de arc rulând un cuțit în jurul interiorului jantei și deblocând inelul tigaiei. Apoi, rulați o spatulă metalică lungă sub cheesecake și glisați ușor pe o farfurie de servire.
Stropiți amestecul de gem peste partea superioară a cheesecake-ului, încurajând o parte din gem să curgă pe părți.
Serviți cu crostini rezervat alături.