Cheesecake De Vacanță

Cheesecake De Vacanță
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 588 calorii, 15g de proteine, și 39G de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați baghete, ardei grași prăjiți, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake De Vacanță, Cadouri De Cheesecake De Vacanță, și Cheesecake De Vacanță Festivă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a face crostini, tăiați baghetele în felii groase de 1/4 inci. Folosind o perie de patiserie, periați feliile de baghetă cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
4
Așezați pe 2 foi de copt căptușite cu folie și coaceți până când sunt crocante și aurii, aproximativ 12 până la 15 minute. Rezervați 25 de felii de crostini pentru cheesecake. Răciți restul de crostini, apoi păstrați-l într-un recipient etanș până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Pentru a face crusta de cheesecake, puneți cele 25 de felii de crostini într-un robot de bucătărie și rulați mașina până când crostini sunt ca niște firimituri de pâine, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrostiniCrostini
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Adăugați untul topit și pulsați de câteva ori pentru a combina. Apăsați firimiturile de pâine în fundul tigaiei cu cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până la aur, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Pentru a face cheesecake-ul, înfășurați exteriorul tăvii de cheesecake cu 2 straturi de folie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
10
Așezați ricotta, crema de brânză și brânza de capră într-un robot de bucătărie. Puls pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
11
Adăugați ouăle, zahărul și sarea și pulsați de câteva ori până când se amestecă bine. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați ardeiul roșu, busuiocul și cimbrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
BusuiocBusuioc
ZahărZahăr
CimbruCimbru
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
Turnați amestecul de brânză în tigaia cu cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Așezați tigaia cu cheesecake într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
14
Turnați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei cu cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
15
Coaceți până când cheesecake-ul este auriu la margini și centrul tortului se mișcă ușor când tigaia este agitată ușor, aproximativ 1 oră (tortul va deveni ferm când este rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
16
Transferați tortul într-un suport de sârmă pentru a se răci timp de 1 oră. La frigider până când cheesecake-ul este rece, cel puțin 3 ore și până la 2 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
17
Pentru a servi, combinați gemul și apa fierbinte într-un castron mic și amestecați până când gemul este lichefiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
18
Scoateți cheesecake-ul din tigaia cu formă de arc rulând un cuțit în jurul interiorului jantei și deblocând inelul tigaiei. Apoi, rulați o spatulă metalică lungă sub cheesecake și glisați ușor pe o farfurie de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
19
Stropiți amestecul de gem peste partea superioară a cheesecake-ului, încurajând o parte din gem să curgă pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
GemGem
20
Serviți cu crostini rezervat alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Revista