Cheesecake De Dovleac Perfect Simplu
Cheesecake de dovleac perfect simplu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 424 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 1,16 USD pe porție. 58 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, ienibahar măcinat, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Cheesecake Simplu De Dovleac Răcit, Simplu Dovleac Cheesecake Fleacuri, și Mini Cheesecake de dovleac cu fund de Brownie fără Gluten {super simplu, GF, cu conținut scăzut de grăsimi + calorii scăzute} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și încălziți cuptorul la 375 de grade.
Încălziți untul și zahărul într-o cratiță până se topește untul. Între timp, aliniați fundul unei tigaie de copt de 9 x 13 inci cu o foaie de folie de 12 x 20 inci, astfel încât să atârne peste părțile lungi ale tigaiei (veți folosi acest lucru ca 'mâner' pentru a scoate desertul gătit din tigaie). Aranjați biscuiții graham peste fundul tăvii căptușite cu folie, tăind ultimii câțiva cu un cuțit, astfel încât să se potrivească perfect.
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiți; se întinde cu cuțitul pentru a acoperi.
Coaceți până când amestecul de unt-zahăr începe să se întărească, aproximativ 7 minute.
Scoateți din cuptor. Reduceți temperatura la 300 de grade.
Pe măsură ce crusta se coace, încălziți dovleacul, 1 1/4 căni zahăr brun și condimente într-o tigaie medie la foc mediu-mare până când amestecul este fierbinte. Procesați ouăle la viteză mare într-un blender.
Transferați dovleacul într-un recipient turnat. Cu blender rulează, se adaugă încet amestecul de dovleac; piure pana se omogenizeaza.
Adăugați cremă de brânză, câte un bloc pe rând; piure până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste crustă; coaceți până se fixează, aproximativ 35 de minute.
Între timp, amestecați smântâna, rămânând 1/2 cană zahăr brun și vanilie.
Scoateți cheesecake din cuptor.
Se toarnă amestecul de smântână uniform peste partea de sus; răspândit cu grijă, astfel încât partea de sus este complet acoperit. Reveniți la cuptor.
Coaceți pentru a seta topping, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește la temperatura camerei, apoi se dă la frigider (se poate face până la 2 zile înainte).
Pentru a servi, rulați un cuțit în jurul perimetrului pan pentru a slăbi tort. Folosiți mânere din folie pentru a trage tortul din tigaie.
Tăiați în pătrate (până la 1
și garnisiți cu nuci pecan opționale.