Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan

Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan
Cheesecake de dovleac cu topping de praline Pecan este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 453 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caserola de cartofi dulci cu topping de praline Pecan, Cartofi Dulci Cu Topping De Praline Pecan Și Gingersnap, și Cheesecake-ul mătușii Peggy cu Topping de Praline.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft peste o foaie de copt și tapetați raftul cu 2 straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
2
Întindeți piureul de dovleac peste prosoapele de hârtie și lăsați să se scurgă timp de 2 ore, până când piureul este destul de uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Ungeți fundul și partea laterală a unei tigaie cu arc de 9 inci. Într-un robot de bucătărie, pulsați biscuiții graham până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți MariBiscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
5
Adăugați nucile pecan și zahărul brun și pulsați până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
6
Adăugați untul topit și pulsați doar până se încorporează. Apăsați firimiturile pe fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți crusta timp de aproximativ 8 minute, până când este parfumată și ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lasă crusta să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
9
În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți crema de brânză până când este foarte netedă. Într-un castron mic, bateți zahărul cu sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele și ienibaharul. Cu mașina pornită, adăugați zahărul condimentat în crema de brânză și bateți până devine cremoasă, răzuind fundul și partea laterală a bolului. Adăugați cu grijă piureul de dovleac scurs și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine și răzuind vasul între fiecare adăugare. Bateți smântâna grea, sucul de lămâie și vanilia până când amestecul de cheesecake este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se toarnă amestecul de cheesecake peste crusta răcită și se coace timp de 12 minute. Coborâți temperatura cuptorului la 225 și coaceți cheesecake-ul timp de aproximativ 3 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru înregistrează 150; centrul va fi foarte jiggly, dar nu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Lăsați cheesecake-ul să se răcească pe un raft, apoi acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
13
Rulați un cuțit fierbinte în jurul cheesecake-ului și slăbiți inelul cu formă de arc. Scoateți cu grijă inelul și transferați tortul pe o farfurie. Folosind un cuțit cald, tăiați tortul în pene și serviți cu toppingul de pralină Pecan și frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
PralinePraline
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
DificultateExpert
Gata În6 hrs
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista