Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel
Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1125 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, zahăr granulat, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel, și Cheesecake de dovleac cu sos de Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 300 F. Spray 9-inch springform pan cu spray de gătit. Înfășurați folia în jurul tigaiei pentru a prinde picături. În castron mic, amestecați ingredientele crustei. Apăsați amestecul în partea de jos și 1 inch în sus a tigaiei.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 5 minute. Pentru a minimiza crăparea, așezați tigaia superficială pe jumătate plină cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până când este ușor și pufos. Bateți ouăle, pe rând, doar până se omogenizează. Puneți 3 căni de amestec pe crustă; răspândiți uniform. La restul amestecului de brânză cremă, adăugați dovleac, condimente de plăcintă cu dovleac și cardamom; se amestecă cu sârmă până se omogenizează. Lingură peste amestec în tigaie.
Coaceți 1 oră 15 minute până la 1 oră 25 de minute sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul cheesecake-ului încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci.
Lăsați cheesecake să rămână în cuptor 30 de minute. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 30 de minute. Acoperiți liber; refrigerați cel puțin 6 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Într-o cratiță mică, încălziți zahărul brun, siropul de porumb și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu-mic, amestecând constant. Se fierbe 5 minute, amestecând ocazional. Se amestecă Frisca; Se încălzește până la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă romul. Se răcește până se încălzește.
Chiar înainte de servire, rulați o spatulă metalică mică în jurul marginii tigaiei; îndepărtați cu grijă partea tigaiei. Topiți feliile individuale cu sos cald și o păpușă de frișcă. Acoperiți și refrigerați orice cheesecake rămas.