Cheesecake de dovleac cu alune glazurate
O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cardamom măcinat, extract de vanilan, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Verdeață mixtă cu fructe de pădure și alune glazurate cu miere, Morcovi Glazurați Cu Unt Brun Cu Alune Prăjite, și Pâine De Dovleac Cu Alune Și Stafide Aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente într-un bol mediu și aruncați cu o furculiță. Apăsați amestecul în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Pune deoparte.
Pentru a pregăti umplutura, bateți brânzeturile cu un mixer la viteză mare până se omogenizează.
Adăugați 1 cană zahăr granulat și următoarele 6 ingrediente (prin cardamom), bătând bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați dovleac; bate bine.
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când centrul cheesecake-ului abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Scoateți cheesecake din cuptor; rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Pentru a pregăti toppingul, combinați zahărul brun și untul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana cand amestecul se topeste, amestecand ocazional.
Adăugați nuci, amestecând pentru a acoperi; se răcește la temperatura camerei. Se sfărâmă și se presară peste tort.