Cheesecake de dovleac condimentat cu sos Caramel-Bourbon
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $2.18 pe portie. O porție conține 710 calorii, 9g de proteine, și 51G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake bourbon de dovleac cu crustă de Pecan condimentată (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Suc de dovleac condimentat cu sos Bourbon și melasă, și Gogoși coapte condimentate cu dovleac cu sos de caramel.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tigaie cu formă de arc de 9 inci cu unt, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Măcinați primele 4 ingrediente în procesor până când amestecul de nuci se lipeste. Apăsați uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Coaceți crusta până la aur, aproximativ 15 minute. Se răcește complet. Înfășurați în afara tigaiei în strat triplu de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Folosind mixerul, bateți crema de brânză, zahărul și coaja de lămâie într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle câte 1, apoi dovleacul, iaurtul, făina, vanilia, condimentele și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lamaie
Dovleac
Vanilie
Condimente
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Setați tigaia cu formă de arc în tigaia de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
4
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților de cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
5
Se introduce în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți până când puful exterior de 3 inci ușor și centrul este setat ușor, aproximativ 1 oră 15 minute. Se răcește în baie de apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Tăiați în jurul laturilor tortului pentru a slăbi. Se da la frigider in tigaie pana la rece, aproximativ 4 ore. Acoperiți și răciți peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Aduceți zahărul, smântâna, untul, siropul de porumb și sarea la fiert într-o cratiță medie adâncă, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 1 minut fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Unt
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă bourbon, apoi nuci pecan. Se răcește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Nuci Pecan
3
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Tăiați în jurul laturilor tigaiei; îndepărtați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Tăiați cheesecake-ul în pene; lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
6
Elementele de bază ale Cheesecake-ului: pentru a evita suprasolicitarea umpluturii, asigurați-vă că toate ingredientele sunt la temperatura camerei. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați cremă de brânză marca Philadelphia. Pentru a obține cele mai îngrijite felii, înmuiați lama cuțitului într-un pahar cu apă foarte fierbinte și ștergeți lama caldă uscată înainte de a tăia fiecare pană de tort.