Cheesecake De Dovleac Aproape Celebru

Cheesecake De Dovleac Aproape Celebru
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.86 pe portie. O porție conține 713 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, nuci pecan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Celebrul Cheesecake al lui Lindy, Celebrul Cheesecake al Donnei, și Clatite Aproape Celebre De Cheesecake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu o parte din unt. Amestecați untul rămas cu firimiturile, 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare într-un bol. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, ambalându-l strâns și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute. Se răcește pe un raft, apoi se înfășoară exteriorul tigaiei cu formă de arc cu folie și se pune într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere. Între timp, bateți crema de brânză cu un mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați restul de 2 1/2 căni de zahăr și bateți până când este doar lumină, răzuind părțile laterale ale bolului și bătătoarele, după cum este necesar. Bateți în smântână, apoi adăugați dovleacul, ouăle, vanilia, 1 linguriță de sare și condimentele și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Așezați ușor tigaia de prăjire în cuptor (nu trageți raftul afară) și turnați apa clocotită în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Coaceți până când exteriorul cheesecake-ului se fixează, dar centrul este încă slăbit, aproximativ 1 oră 45 de minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa scurt pentru a lăsa puțină căldură. Lăsați cheesecake-ul la cuptor încă 1 oră, apoi scoateți cu grijă din tigaia de prăjire și răciți-l pe un suport. Rulați un cuțit în jurul marginilor, acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Aduceți cheesecake-ul la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. Deblocați și scoateți inelul cu arc. Pentru a termina, așezați o bucată de frișcă pe fiecare felie și presărați cu pecanele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
10
Sursă foto: Ellie Miller
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista