Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.86 pe portie. O porție conține 713 calorii, 10g de proteine, și 46G de grăsime. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, nuci pecan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Celebrul Cheesecake al lui Lindy, Celebrul Cheesecake al Donnei, și Clatite Aproape Celebre De Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 325 de grade Fahrenheit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci cu o parte din unt. Amestecați untul rămas cu firimiturile, 1/4 cană de zahăr și un vârf de sare într-un bol. Apăsați amestecul de firimituri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale tigaiei, ambalându-l strâns și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 20 de minute. Se răcește pe un raft, apoi se înfășoară exteriorul tigaiei cu formă de arc cu folie și se pune într-o tigaie de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
4
Aduceți un vas mediu de apă la fierbere. Între timp, bateți crema de brânză cu un mixer până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați restul de 2 1/2 căni de zahăr și bateți până când este doar lumină, răzuind părțile laterale ale bolului și bătătoarele, după cum este necesar. Bateți în smântână, apoi adăugați dovleacul, ouăle, vanilia, 1 linguriță de sare și condimentele și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
7
Așezați ușor tigaia de prăjire în cuptor (nu trageți raftul afară) și turnați apa clocotită în tigaia de prăjire până când ajunge la jumătatea părții laterale a tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți până când exteriorul cheesecake-ului se fixează, dar centrul este încă slăbit, aproximativ 1 oră 45 de minute. Opriți cuptorul și deschideți ușa scurt pentru a lăsa puțină căldură. Lăsați cheesecake-ul la cuptor încă 1 oră, apoi scoateți cu grijă din tigaia de prăjire și răciți-l pe un suport. Rulați un cuțit în jurul marginilor, acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Aduceți cheesecake-ul la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire. Deblocați și scoateți inelul cu arc. Pentru a termina, așezați o bucată de frișcă pe fiecare felie și presărați cu pecanele prăjite.