O porție conține 219 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 60 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr, brânză de vaci knudsen, cremă de brânză philadelphia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Compania Brownies, Compania Porumb, și Tilapia pentru companie.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă firimituri, 3 linguri. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
3
Coaceți 10 min. Creșteți temperatura cuptorului la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Bateți crema de brânză și brânza de vaci într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați 1/2 cană zahăr, făină și vanilie; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
6
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
7
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți 15 min. Reduceți temperatura cuptorului la 121°; continuați să coaceți 1 oră. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore.