Cheesecake de ciocolată dulce-amăruie cu sos de trufe albe
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 454 calorii. Un amestec de căpșuni, zahăr, vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de trufe de ciocolată dulce-amăruie fără făină "cu dragoste și QUICHES", Cheesecake Cu Ciocolată Dulce-Amăruie, și Cheesecake de ciocolată albă cu sos de Brandy de ciocolată albă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 135°.ungeți ușor fundul și partea laterală a tigaiei cu arc de 9 inci. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Adăugați treptat zahărul, bătând până devine pufos. Bateți în făină. Bateți ouăle, pe rând. Bate în ciocolată.
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute sau până când centrul este setat. (Nu introduceți un cuțit, deoarece gaura ar putea cauza crăparea cheesecake-ului.) Se răcește la temperatura camerei 15 minute.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 3 ore sau până la răcire.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți ciocolata albă și untul la foc mic, amestecând continuu (amestecul va fi gros și granulat); se ia de pe foc. Se amestecă frisca până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați partea tigaiei.
Lăsați cheesecake-ul să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de tăiere.
Serviți cheesecake cu sos și fructe de pădure. A se păstra la frigider.