Cheesecake De Ciocolată
Cheesecake de ciocolată necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 393 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cacao de proces olandez, făină, blocuri de brânză cremă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 19%. Încercați Cheesecake Mascarpone cu ciocolată albă cu Caramel sărat și Topping de ciocolată, California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, și Cheesecake Cu Ciocolată Albă Marmorată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti crusta, combinați primele 3 ingrediente; aruncați cu o furculiță până când este umed. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Pentru a pregăti umplutura, combinați cacao, lapte și ciocolată și amestecați bine cu un bici. Bateți brânzeturile la viteza mare a unui mixer până se omogenizează.
Adăugați 1 1/2 căni de zahăr, făină și vanilie; bate bine.
Adăugați amestecul de ciocolată; bate bine.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă amestecul de brânză în tigaia pregătită; coaceți la 325 timp de 1 oră și 10 minute sau până aproape setat. Cheesecake se face atunci când centrul abia se mișcă atunci când tigaia este atinsă.
Scoateți cheesecake din cuptor și rulați un cuțit în jurul marginii exterioare. Se răcește la temperatura camerei. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.