Cheesecake De Catifea Roșie

Cheesecake De Catifea Roșie
Cheesecake-ul de catifea roșie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 285 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână cacao de copt, prăjituri sandwich cu ciocolată umplute cu cremă de ciocolată, ouă și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Red Velvet Cheesecake Cupcakes {Red Velvet Week}, Cheesecake Factory Red Velvet Cheesecake făcut acasă, și Cheesecake De Catifea Roșie.

Instrucțiuni

1
Puneți un 9-in uns. springform pan pe o grosime dublă de folie grele (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați bine folia în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Într-un castron mic, combinați firimiturile de fursecuri, untul și zahărul. Apăsați pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro1/2 Cană De Stropi De Portocale și Maro
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în smântână, zară, cacao și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Se amestecă colorantul alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți la 325 de euro timp de 60-70 de minute sau până când centrul este doar setat și partea de sus pare plictisitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Pentru glazură, într-un castron mic, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați zahărul și vanilia cofetarilor; bateți până se omogenizează. Frost top de cheesecake. Se da la frigider pana se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake în meniu? Încercați să vă împerecheați cu late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyards Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista