Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor

Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor
Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. 641 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, și Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheesecake Cu Zmeură.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 120C / 100C ventilator / gaz și căptușiți baza unei forme rotunde de arc de 20cm cu hârtie rezistentă la grăsimi. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau într-o pungă cu alimente folosind un sucitor. Sfat într-un castron cu untul topit și amestecați bine. Împingeți biscuiții într-un strat uniform în baza formei de tort și răciți până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un bol separat folosiți un tel electric pentru a bate brânza moale cu zahărul. Apoi bateți în iaurt, apoi ouăle pe rând. În cele din urmă bateți în coaja de lămâie, sucul de lămâie și făina. Îndoiți două treimi din zmeură zdrobindu-le foarte ușor, astfel încât să înceapă să sângereze în amestec, apoi răsturnați amestecul deasupra bazei de biscuiți și neteziți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Brânză MoaleBrânză Moale
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți timp de 45 de minute până la o oră, apoi opriți cuptorul, lăsați tortul înăuntru încă o oră, apoi răciți la temperatura camerei. Se răcește peste noapte. Pentru a servi, scoateți din staniu, împrăștiați cu zmeura rămasă și praf puternic cu zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes

Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista