Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor
Cheesecake cu zmeură și lămâie la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. 641 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ouă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, Cheesecake Cu Zmeură De Lămâie, și Cupcakes Cu Lămâie Cu Cheesecake Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 120C / 100C ventilator / gaz și căptușiți baza unei forme rotunde de arc de 20cm cu hârtie rezistentă la grăsimi. Zdrobiți biscuiții într-un robot de bucătărie sau într-o pungă cu alimente folosind un sucitor. Sfat într-un castron cu untul topit și amestecați bine. Împingeți biscuiții într-un strat uniform în baza formei de tort și răciți până când este nevoie.
Într-un bol separat folosiți un tel electric pentru a bate brânza moale cu zahărul. Apoi bateți în iaurt, apoi ouăle pe rând. În cele din urmă bateți în coaja de lămâie, sucul de lămâie și făina. Îndoiți două treimi din zmeură zdrobindu-le foarte ușor, astfel încât să înceapă să sângereze în amestec, apoi răsturnați amestecul deasupra bazei de biscuiți și neteziți deasupra.
Coaceți timp de 45 de minute până la o oră, apoi opriți cuptorul, lăsați tortul înăuntru încă o oră, apoi răciți la temperatura camerei. Se răcește peste noapte. Pentru a servi, scoateți din staniu, împrăștiați cu zmeura rămasă și praf puternic cu zahăr glazură.
Vin recomandat: Lambrusco Dolce, Recolta Târzie Riesling, Sauternes
Lambrusco Dolce, Late Harvest Riesling și Sauternes sunt alegerile mele de top pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Chateau Chantal Late Harvest Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling]()
Chateau Chantal Recolta Târzie Riesling