Cheesecake cu vârtej de dovleac
Pumpkin-Swirl Cheesecake durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 360 de calorii , 6 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 1,03 USD per porție , primești un desert care servește 16. Îți este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați unt, nucșoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30% . Încercați Cheesecake cu învârtire de afine , Cheesecake cu brânză învolțit cu căpșuni și Pâine cu banane cu vârtej de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălzește cuptorul la 163°.
Amestecați firimituri de ghimbir, nuci și unt; apăsați pe fundul tigaii de 13 x 9 inci.
BATĂ cremă de brânză, 3/4 cană zahăr și vanilie cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ouăle, câte unul, batând după fiecare până se omogenizează.
Scoateți 1-1/2 căni de aluat. Se amestecă zahărul rămas, dovleacul și condimentele în aluatul rămas.
PUNEȚI jumătate din aluatul de dovleac în crustă; acoperiți cu linguri de jumătate din aluatul simplu. Repetați straturile; învârtiți ușor cu cuțitul.
COAC 45 min. sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește complet. Se da la frigider 4 ore.