Cheesecake Cu Var Cheie

Cheesecake Cu Var Cheie
Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 399 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, margarină, suc de lămâie cheie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 400 F. grăsime de jos și partea laterală a 10-inch springform pan. În castron mediu, bateți 1/2 cană zahăr granulat și 1/2 cană unt cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ingredientele rămase de crustă la viteză mică până când se sfărâmă. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute. Înfășurați în afara tigaiei, fundului și părții laterale, cu folie rezistentă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul pudră și 1/2 cană de zahăr granulat cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în 2 ouă, pe rând, la viteză mică, până când sunt bine amestecate. Bateți în 2 linguri coaja de tei, 2 linguri suc de lămâie și amidonul de porumb. Îndoiți în smântână până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SmântânăSmântână
Coaja De TeiCoaja De Tei
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când partea de cheesecake este setată și ușor umflată, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este bătută. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Rulați cuțitul de-a lungul tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Într-o cratiță grea de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr, 2 lingurițe de coajă de tei și 2/3 cană de suc de lămâie cu un tel de sârmă. Se amestecă 2 linguri de unt și 2 ouă. Gatiti la foc mediu aproximativ 8 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele lingurii (nu fierbe). Rulați cuțitul de-a lungul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuțitCuțit
BatetiBateti
TigaieTigaie
8
Întindeți cașul deasupra cheesecake-ului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În14 hrs, 30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista