Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 399 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 14 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, margarină, suc de lămâie cheie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Macadamia Key Lime Pie, 3 1/2 Inch Miniatura Cheie Lime Plăcinte, și Key Lime Hatch Chile Gelato: cum se utilizează ardeii iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 400 F. grăsime de jos și partea laterală a 10-inch springform pan. În castron mediu, bateți 1/2 cană zahăr granulat și 1/2 cană unt cu mixer electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ingredientele rămase de crustă la viteză mică până când se sfărâmă. Apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
Cuptor
2
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute. Înfășurați în afara tigaiei, fundului și părții laterale, cu folie rezistentă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul pudră și 1/2 cană de zahăr granulat cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți în 2 ouă, pe rând, la viteză mică, până când sunt bine amestecate. Bateți în 2 linguri coaja de tei, 2 linguri suc de lămâie și amidonul de porumb. Îndoiți în smântână până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Amidon De Porumb
Suc De Lămâie
Smântână
Coaja De Tei
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când partea de cheesecake este setată și ușor umflată, dar centrul se mișcă ușor când tigaia este bătută. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Rulați cuțitul de-a lungul tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul. Refrigerați neacoperit aproximativ 3 ore sau până la răcire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 9 ore, dar nu mai mult de 48 de ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
7
Într-o cratiță grea de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr, 2 lingurițe de coajă de tei și 2/3 cană de suc de lămâie cu un tel de sârmă. Se amestecă 2 linguri de unt și 2 ouă. Gatiti la foc mediu aproximativ 8 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele lingurii (nu fierbe). Rulați cuțitul de-a lungul părții tigaiei pentru a slăbi cheesecake-ul; îndepărtați partea tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
Bateti
Tigaie
8
Întindeți cașul deasupra cheesecake-ului. A se păstra la frigider.