Cheesecake Cu Unt De Pecan

Cheesecake Cu Unt De Pecan
Unt Pecan Cheesecake este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 16 porții cu 405 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, nuci pecan, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Unt Pecan Caramel Cheesecake, Cheesecake cu unt Pecan cu glazură de ciocolată, și Prăjitură cu brânză Pecan Pie cu sos de Caramel Pecan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de biscuiți, nucile pecan, zahărul și untul; puneți deoparte 1/3 cană pentru topping. Apăsați amestecul rămas de firimituri pe fund și 1 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
BolBol
2
Așezați tigaia cu formă de arc pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. pătrat). Înfășurați bine folia în jurul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează. Bateți în aroma de smântână, vanilie și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouă; bate la viteză mică doar până se combină. Îndoiți în nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
OuăOuă
5
Se toarnă în crustă; se presară cu amestec de crumb rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Așezați tigaia cu formă de arc într-o tigaie mare; adăugați 1 in. de apă caldă la tigaie mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Tava De CoptTava De Copt
7
Se coace la 325 de euro timp de 70-80 de minute sau până când centrul este aproape setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți tava cu formă de arc din Baia de apă. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
9
Scoateți părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes sunt alegeri excelente pentru Cheesecake. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vineyards Late Harvest Riesling. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Viile Recolta Târzie Riesling
Viile Recolta Târzie Riesling
De culoare galben pal, nasul se deschide cu arome de ananas proaspăt, nectarină suculentă și note de citrice. Vinul acoperă complet Palatul, exprimând arome vibrante de floare de portocal, măr tart granny smith și fagure de miere. Un finisaj lung afișează echilibrul perfect de dulceață și aciditate îmbucurătoare, invitând o altă înghițitură.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista