Cheesecake Cu Trei Straturi Glazurate Cu Ciocolată
Această rețetă face 16 porții cu 238 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oreos, extract de vanillan, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Patru Inch Cheesecake-Ciocolata Glazurate Triplu Strat, Cheesecake Cu Ciocolată Cu Trei Straturi, și Cheesecake Cu Trei Straturi.
Instrucțiuni
Crumb Crust: se macină Oreos (umplutură și toate) în robotul de bucătărie sau se zdrobește într-o pungă.
Combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați în partea inferioară și de 2 inci în sus a tăvii cu arc de 9 inci. Puneți în congelator.Ciocolată
Combinați 8 oz de cremă de brânză și 1/4 zahăr și bateți până la crem.
Adăugați 1 ou și 1/4 linguriță. vanilie; se amestecă bine. Se amestecă ciocolata topită și 1/3 cană smântână. Lingură peste stratul de firimituri de ciocolată.Zahăr Brun
Combinați 8 uncii de cremă de brânză, 1/3 cană de zahăr brun și făină și bateți până se amestecă bine.
Adăugați 1 ou și 1/2 linguriță. vanilie; se amestecă bine. Se amestecă nucile pecan. Lingurați ușor peste stratul de ciocolată.Smântână Albă
Combinați 5 oz cremă de brânză și 1/4 cană zahăr; bate până devine pufos.
Adăugați oul și amestecați bine. Se amestecă restul de 1 cană smântână și vanilie. Lingurați ușor peste stratul de pralină.
Coaceți la 325 de grade timp de 1 oră; opriți cuptorul și lăsați cheesecake în cuptor timp de 30 de minute; deschideți ușa cuptorului și lăsați cheesecake în cuptor încă 30 de minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de 1 oră, apoi se răcește timp de 8 ore sau peste noapte.
Combinați 6 oz ciocolată semi-dulce tocată și 1/4 cană de unt într-o cratiță mică și topiți la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă 3/4 cană zahăr pudră, 2 linguri de apă și 1/4 linguriță de vanilie până se omogenizează.
Încălziți 1/3 cană de smântână grea și 1 lingură de sirop de porumb într-o măsură de sticlă de 2 căni sigură pentru cuptorul cu microunde până când este foarte fierbinte, dar nu chiar fierbe.
Adăugați 4 uncii de ciocolată tocată și amestecați până se topește. În acest moment va fi destul de subțire, așa că lăsați-l să stea aproximativ 30 de minute sau până se răcește și se îngroașă puțin, apoi turnați-l peste cheesecake.At în acest moment, tortul are nevoie de un fel de garnitură. Puteți îngrămădi frunze de ciocolată deasupra, puteți adăuga nuci sau puteți face ceea ce fac eu și puteți stropi linii de ciocolată albă topită deasupra.